Partnereink

A cég bemutatkozása:

Cégünket 25 éve, 1989-ben, a rendszerváltást követően alapítottuk Dombai Sport Kkt. néven. Az első években fő profilunkat a sportruházati termékek viszonteladása jelentette, majd sportruházat-gyártásba kezdtünk. A rendszerváltást követően hazánkban ez a terület is átalakulóban, kibontakozóban volt. Ennek felismerésével, s az élsportban eltöltött sok-sok év tapasztalatával, vágtunk bele a termékek előállításába is. 1991-ben hoztuk létre üzemünket. A vállalkozás átalakítása sikeresnek bizonyult, a gyártás beindult, termékeink iránt megnőtt az érdeklődés. Több nagy múltú cég gyártói partnerei voltunk az indulást követően. Ezek a teljesség igénye nélkül: Lotto, Kappa, KIDO, NES, Ziccer

Eme hitvallást emberi léptékű, megbízható, igényes családi vállalkozásként valósítjuk meg, hiszen a mai napig mindent saját magunk végzünk: az anyagbeszerzéstől, a feldolgozáson keresztül, az értékesítésig minden egy kézben összpontosul.
A fenti mottó vezérel minket ma is, hogy a bennünket választó sportolók a „tökéleteset” tudják nyújtani, a tökéletes felszerelésben. Ezt mi sem bizonyítja jobban, mint a rengeteg elégedett vásárlói visszajelzés, belföldről és külföldről egyaránt.
Kezdetektől fogva törekedtünk arra, hogy minőségileg, technológiailag, szakmailag a legjobbat nyújtsuk megrendelőinknek. Több évtizedes szakmai tapasztalattal a hátunk mögött bátran kijelenthetjük, hogy termékeink mindvégig kielégítették/kielégítik az adott időszak sporttrendjének az igényeit. Üzemünket az alapítás óta folyamatosan fejlesztjük, korszerűsítjük, hogy termékeink az adott sportágnak illetve a mai kor elvárásainak maximálisan megfeleljenek.

A cég bemutatkozása:

Magyarország és Budapest legnagyobb E-sport bárja. Exkluzív és professzionális környezet, állandó tematikus programok, versenyek várják az E-sport rajongókat, játékosokat és érdeklődöket.