Partnereink

A cég bemutatkozása:

A cég 2011 -ben alakult. Az OXXO CLASSIC volt az első termék, amely megkapta a 2011 íz világbajnok receptet . Az energiaital gyártásban különlegesség, hogy a kezdetektől a mai napig minden OXXO ENERGY DRINK termék ásványvíz alapú. Napjainkra már öt termékre bővült az energiaital kínálat, amelyekben az ízesített, taurin és koffeinmentes, cukormentes termékek is megtalálhatóak. Az egyedülálló receptúrához egy egyedülálló marketing koncepciót is kidolgoztunk, amelynek bevezetése 2015 -ben már elkezdődött és folyamatosan építjük. Minden fejlesztésünknek a legfőbb célja Ti vagytok. Szerettünk volna számotokra, olyan energiaitalokat fejleszteni, amelyeket nem csak íz alapján, hanem funkcionálisan is használni tudtok majd a sportoláshoz, szórakozáshoz, vezetéshez, tanuláshoz. Így ott lehetünk Veled, ha a céljaid eléréséhez szükséged lesz egy kis plusz energiára.

A cég bemutatkozása:

Magyarország és Budapest legnagyobb E-sport bárja. Exkluzív és professzionális környezet, állandó tematikus programok, versenyek várják az E-sport rajongókat, játékosokat és érdeklődöket.

A cég bemutatkozása:

A Mannatee.gg 2016 szeptemberében alakult Belgiumban, azzal a céllal, hogy a megbízható és vezető esport ruházati beszállítók közé tartozzon. Rövid idő alatt a Benelux államok első számú beszállítójává nőtte ki magát. Folyamatosan terjesztik a kiszolgált területek listáját, termékeik eljutnak Németországba, Amerikba és Angliába is. Mára elmondhatják, hogy számos világ méretű brand-el együtt dolgoztak, köztük a SteelSeries-el, a HyperX-el, az Alternate aTTaX-al és a FlashPoint-al is.

Manatee.gg was originally founded in Belgium in September 2016, with the goal of becoming one of the leading reliable esports apparel suppliers out there today. In a short amount of time we’ve grown towards being the number one supplier within the Benelux area, and we are now expanding throughout the world, supplying teams and brands in Germany, America and the UK. To date, we have worked alongside SteelSeries, HyperX, Alternate aTTaX, FlashPoint and many other prominent global brands.